Between - for deg som er midt i mellom!

Betweenfellesskapet

Between er et tilbud til menighetens barn fra 5.-7. klasse, og deres venner. Her har vi det kjekt sammen, får høre om Jesus og deler erfaringer rundt det å være en kristen i hverdagen. Vi har mye lek og moro, og vi har gudstjenesteverksted hvor det er sang og musikk, dans og drama – med fokus på Jesus.

Hva gjør vi og hva skal du ta med?

Vi har noen punkter på programmet som er med hver gang,
men innholdet og rekkefølgen varierer litt.
- Gudstjenesteverksted:
Ungdommene planlegger og øver til gudstjenesten på søndag. Dette foregår fra kl 12 -14
- Aktiviteter: varierer fra gang til gang
- Middag
- Andakt
- Kveldsmat og kveldskos med snop
- Kveldssamling

Husk å ta med:
Et brød, ett pålegg, en melk/juice og snop (verdi ca. 30 kr), 50 kr til deltageravgift.
Sovepose, laken, klær etter årstid, og godt humør! Om du har bibel eller nytestamentet, så ta med deg det også. :)

HØSTENS BETWEENHELGER ER:
19.- 20. august:   Betweenhelg i kirka. Bli-kjentsamling. Dere får møte vår nye barne og ungdomsarbeider Leonie!
30. sept- 1. okt.:  Betweenhelg i kirka
11. -12. nov.:       Betweenhelg i kirka

Dere melder dere på til Rita Aglen 94 27 62 71

Meld deg gjerne på i god tid dersom du vet at du skal!