Bli en glad giver!
Velkommen til å bli med i givertjeneste i Namsos Frikirke!

Det er en større lykke å gi enn å få, sier Jesus – sitert i Apg.20,35.

Hva er givertjeneste?

• Det vil si at du regelmessig gir av din inntekt eller dine midler til Guds rike, hovedsaklig gjennom den lokale menighet.

Hvorfor givertjeneste?

• Fordi livet og alt vi trenger for å leve er en gave fra Gud «Han gir oss rikelig av alle ting» 1.Tim.6,17
  • Bring hele tienden til forrådshuset....og prøv meg på denne måten sier Herren! Mal. 3, 10

Hvordan kan jeg gi?

• I kollekten på våre gudstjenester søndag formiddag. Kontant eller med kort.
  • Ved fast trekk fra din bankkonto. (Egen brosjyre om faste trekk og skattefradrag finner du i kirken eller kontakt Roy Jarle Torbjørnsen for mer info: mob. 97 97 65 03 eller epost: roy-jt@online.no)

• Enkeltgaver: Dette kan være aktuelt dersom du har fått tilgjengelige ekstra midler eller av andre årsaker ønsker å gi en enkeltstående gave til menighetens arbeid. Kanskje du har fått bonus, feriepenger, utbytte eller arv og ønsker at menigheten skal få en andel av dette?

En slik gave kan innbetales direkte til:

Bankkonto: 86712021499