Menigheten i dag.

Hvem er vi?                                                                                                                  

Vi er en voksende generasjonsmenighet som tilhører den Evangelisk Lutherske Frikirke. Ukentlig møtes mennesker i alle aldre i kirka eller andre steder i et trygt og varmt fellesskap. Hos oss vil du oppleve engasjerte mennesker i forskjellige tjenester som bl.a. musikk, på kjøkkenet, i søndagsskolen, i tekniske oppgaver, vasking og forbønnstjeneste m.m. For oss er det å være en del av en levende menighet; å tjene hverandre med de nådegaver Gud har gitt oss. Slik blir menigheten som en stor familie. Vi kjenner hverandre på godt og vondt og hos oss er det alltid rom for å dele både sorger og gleder.

Hos oss finner du noe for alle generasjoner; søndagsskole, Between 5.-7. klasse, ungdomsmøter (FUN), gudstjenester, bønnemøter, Alphakurs og bibeltimer. I tillegg til dette har vi flere husgrupper i hjemmene. Les mer om de forskjellige møtene øverst under fanene FriBU og Menighetsliv.

Du er velkommen til å bli med i fellesskapet vårt. Vi gleder oss stort over å se nye ansikter.

Hva tror vi på?   

Ved å trykke på denne linken får du vite litt mer om hva vi tror på :) 

http://frikirken.no/frikirken.no/menigheten

Hvor finner du oss?                                                          

Kirkebygget ligger i Kattmarkveien 1 på Gullvikmoen i Namsos. Der skjer det flere ting i løpet av uka.

Her er link til kart: https://goo.gl/SnuZjm

Vi har også et annet bygg som er i bruk; Bethel, på Tøtdal. Her avholdes bønnemøter annenhver uke. Det arrangeres også noen gudstjenester og andre møter i løpet av året her.