Samlivskurs - Tid for to

I høst, 25.- 27. oktober, arrangerer vi samlivskurs for par i alle aldre; ferske kjærester, etablerte ektefeller, med eller uten barn, i Namsos.

Dette er et kurs som man ikke bør gå glipp av hvis man har mulighet til å bli med!

Last ned brosjyren og meld dere på.

Dette blir bra!

Her er en hilsen fra pastor Bjørn:

Kjære ektepar!

Håper dere kjenner gleden av å være to. To som kan utfylle hverandre og støtte og hjelpe hverandre i hverdag og fest. To som vil erfare tryggheten i det å vite at en er elsket og æret, og som gir trofasthet.

Så har mange av oss erfart at koronatid, annerledes hverdag, sommer og ferietid – og andre momenter, gir sine utfordringer.

Selv om vi har lovet å elske, ære og være trofast i gode og onde dager, er det veldig viktig å få en vitamininnsprøytning til tider i ekteskapet og samlivet. Nå har dere en unik sjanse til å få dette her i Namsos!

Kurset avholdes i kantinen på Namdalshagen 23-25.oktober. Siste del av kurset, søndag 25., blir en undervisning på Frikirken i Kattmarkveien 1.

Kurset gjennomføres med smitteverntiltak og skal være trygt for alle som kommer.

Det kan bli begrensninger på antall par som får plass, så oppfordringen er å melde seg på i god tid!

Du bruker penger på service for bilen din etter et visst antall kilometer. Det gir trygghet for at bilen skal holde ut på veien.

Har du tenkt på at ekteskapet også til tider trenger service/oljeskift/en oppgradering i programvaren? Og ingen av oss vil vel tenke at bilen er mer verdt enn ekteskapet og kjærligheten.

Jeg kan skrive under på at jevnlige samlivskurs er vel verdt kostnaden.

Bjørn R. Stien

Namsos Frikirke