Betweenleir

- FOR DEG SOM ER MIDT I MELLOM!

Et tilbud for barn i 5.-7. klasse.

Betweenleir

Dette er en herlig aldersgruppe der fellesskap og relasjonsbygging er viktig, de er barn enda, men holder på å bli ungdommer der de skal finne ut av livet. Med en slik leir i kirka, ønsker vi å legge til rette for at barna kan utvikle seg, vokse i troen og bli trygge både i et åndelig og sosialt fellesskap.

Leiren koster bare 50,- kr (hovedsaklig for middagen på lørdag) Det betales i forkant eller ved ankomst med VIPPS. Også mulig å betale kontant.

Det er tre faste ledere på Betweenleir, men vi bruker å ha med oss flere unge hjelpeledere fra gang til gang. Man kan bli med som hjelpeleder fra man går i 8. klasse. (Ta kontakt hvis du ønsker å bli med).

Hvordan ser en Betweenleir ut?

Vi begynner på lørdager kl. 12, overnatter i kirka og avslutter med gudstjenenste på søndag (kl. 11.30).

På leir har vi det kjekt sammen! Her er noe av det vi gjør: Leker, gudstjenesteverksted, måltider, aktiviteter, fritid, korssamling, sosialkveld med spill/film og godteri/snacks!

Betweenleir har bl.a. ansvaret for søndagens gudstjeneste, der ungene har mulighet til å delta med det de har lyst til og utvikle sine gaver/talenter. Her får de utfolde seg i et trygt miljø sammen med andre barn og voksne ledere som legger til rette,så langt det er mulig, for at de kan bidra med det de ønsker. Sang, instrument, tekstlesning, drama, teknikk og ledelse er eksempel på hva man kan delta med. Dette fordeler vi etter en felles velkomstsamling.

Betweenleir

Hva trenger man å ha med?

- 1/2 oppskåret brød

- 1 kartong drikke (melk/juice)

- 1 stk pålegg

- godteri/snack (verdi ca 40,- kr)

- sovepose/sengeklær/pute, laken

- bibel, skrivesaker

- skifteklær

- toalettsaker

- uteklær (så fremt det ikke er veldig dårlig vær, bruker vi å ta en tur ut på lørdag ettermiddag)

NB! Vi har madrasser, men husk å ta med laken.

Betweenleir vinter/vår 2022:

29. - 30. januar

26. - 27. mars

23. - 24. april

11. - 12. juni (siste før sommeren der vi inviterer med oss høstens 4.klassinger!)

-----------------

Betweenleir har en egen Facebookgruppe (lukket) som man kan melde seg inn i og se mer info om hver enkelt leir. Spør om medlemsskap! :D

.Det er tre måter å melde seg på leir:

1. Kommentere inne på den lukka facebookgruppa
  2. Sende SMS til Rita mob. 94 27 62 71
  3. Sende e-post til rita.aglen@frikirken.no

Vi gleder oss til å bli kjent med enda flere betweenere

hilsen Erling, Sigbørn og leirsjef Rita