Betweenleir

- FOR DEG SOM ER MIDT I MELLOM!

Betweenleir er et tilbud for barn i 5.-7. klasse.

Dette er en herlig aldersgruppe der fellesskap og relasjonssbygging er viktig, de er barn enda, men holder på å bli ungdommer der de skal finne ut av livet. Med en slik leir i kirka, ønsker vi å legge til rette for at barna kan utvikle seg, vokse i troen og bli trygge både åndelig og sosialt.

Leiren koster bare 50,- kr (hovedsaklig for middagen på lørdag) Det betales ved ankomst, kontant eller med VIPPS.

Hvordan ser en Betweenleir ut?

Vi begynner på lørdager kl. 12, overnatter i kirka og avslutter med gudstjenenste på søndag (kl. 11.30).

På leir har vi det kjekt sammen! Her er noe av det vi gjør: Leker, gudstjenesteverksted, måltider, aktiviteter, fritid, korssamling, sosialkveld med spill og godteri/snacks!

Betweenleir har bl.a. ansvaret for søndagens gudstjeneste, der ungene har mulighet til å delta aktivt med det de har lyst til og utvikle sine gaver/talenter. Her får de utfolde seg i et trygt miljø sammen med andre barn og voksne ledere som legger til rette,så langt det er mulig, for at de kan bidra med det de ønsker.

Hva trenger man å ha med?

- 1/2 brød (oppskjært)

- 1 kartong drikke (melk/juice)

- 1 stk pålegg

- godteri/snack (verdi ca 30,- kr)

- sovepose/sengeklær/liggeunderlag/pute

- bibel, skrivesaker

- skifteklær

- toalettsaker

- uteklær (på samlinger der vi skal være ute)

Betweenleir har en egen Facebookgruppe (lukket) som man kan melde seg inn i og se mer info om hver enkelt leir. Spør om medlemsskap! :D

Datoer for vinter/vår:

28.- 29. mars

9. - 10. mai

13. - 14. juni (Da inviterer vi med 4. klassingene!)

Påmelding til menighetsarbeider Rita Aglen 94276271

Vi gleder oss til å bli kjent med enda flere betweenere

hilsen Erling og Rita