Betweenleir

- FOR DEG SOM ER MIDT I MELLOM!

Betweenleir er et tilbud for barn i 5.-7. klasse.

Dette er en herlig aldersgruppe der fellesskap og relasjonssbygging er viktig, de er barn enda, men holder på å bli ungdommer der de skal finne ut av livet. Med en slik leir i kirka, ønsker vi å legge til rette for at barna kan utvikle seg, vokse i troen og bli trygge både åndelig og sosialt.

Leiren koster bare 50,- kr (hovedsaklig for middagen på lørdag) Det betales ved ankomst, kontant eller med VIPPS.

Hvordan ser en Betweenleir ut?

Vi begynner på lørdager kl. 12, overnatter i kirka og avslutter med gudstjenenste på søndag (kl. 11.30).

På leir har vi det kjekt sammen! Her er noe av det vi gjør: Leker, gudstjenesteverksted, måltider, aktiviteter, fritid, korssamling, sosialkveld med spill og godteri/snacks!

Betweenleir har bl.a. ansvaret for søndagens gudstjeneste, der ungene har mulighet til å delta aktivt med det de har lyst til og utvikle sine gaver/talenter. Her får de utfolde seg i et trygt miljø sammen med andre barn og voksne ledere som legger til rette,så langt det er mulig, for at de kan bidra med det de ønsker.

Hva trenger man å ha med?

- 1/2 brød (oppskjært)

- 1 kartong drikke (melk/juice)

- 1 stk pålegg

- godteri/snack (verdi ca 30,- kr)

- sovepose/sengeklær/liggeunderlag/pute

- bibel, skrivesaker

- skifteklær

- toalettsaker

- uteklær (på samlinger der vi skal være ute)

Betweenleir har en egen Facebookgruppe (lukket) som man kan melde seg inn i og se mer info om hver enkelt leir. Spør om medlemsskap! :D

Nå er det ikke leir før til høsten. Vi vet ikke helt hvordan det blir enda, med tanke på restriksjoner, men så snart det er klart, legger vi ut info her på siden, så følg med.

Vi gleder oss til å bli kjent med enda flere betweenere

hilsen Erling og Rita