Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka

I tråd med regjeringens anbefalinger, ønsker vi som kirkesamfunn å gjøre vårt for å hindre spredning av koronaviruset og avlyser dermed all fysisk møtevirksomhet til over påsken.

(Nederst på artikkelen finner du vedtaket som eldterådet har tatt)

Følg med på nyhetene for å oppdatere deg om de siste tiltakene og restriksjonene myndighetene kommer ut med.

Her er noe av det som skal skje i menigheten digitalt framover:

• Alle medlemmer med stemmerett får en innkalling til et digitalt årsmøte på e-post. Frist på å sende inn svar er 3. april.
  • Staben i menigheten har ansvar for å produsere nettgudstjeneste til søndagene t.o.m. 1. påskedag. Disse blir lagt ut på Namsos frikirkes egen YouTube-kanal https://www.youtube.com/channel/UC9oFODRs72fYeRy_1wWmbyA og deles på facebook og denne hjemmesiden.
  • Ukas andakter blir publisert som video hver fredag.

For barn og unge...

...gir vi tilbudet fra Hjemmekirke. De har egne sendinger for tweens og ungdom. Dette ligger også på YouTube  og har premiere på fredagskveldene.

Trykk på linken: https://www.youtube.com/channel/UCobXT6WqAbntxE8esB_8hJA

Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka

For de minste (og gjerne de helt til tenårene... ;) )

...anbefaler vi å følge med på sendingene til Chris Duwe. Han sender på Youtube-kanalen sin på hverdager kl. 12 og på søndager kl. 11. Her har han konkurranser, leker og bibelfortellinger mm. Her er linken til kanalen hans: https://www.youtube.com/user/Ellerstakk

Gud er ikke begrenset til våre kirkebygg og forsamlinger

Her er noen tips på hva du kan gjøre mens vi er forhindret å samles i kirka:

Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka
  • Søk fellesskap med Gud der du befinner deg i hverdagen.

• Bruk tid på bibel, bønn og tilbedelse og lovsang (om du spiller selv eller hører på Spotify/Youtube).

• Bruk bibel-appen "Youverson" der man alene eller sammen med andre kan følge leseplaner, få insirasjon og dele med andre oppmuntringer i hverdagen.

• Ring, send melding eller "facetime" med venner eller noen du er minnet på som kanskje trenger noen å snakke med i en litt isolert tid. Du kan være et lys for andre.

• Søk opp en god podcast/tale på nettet.

(Du kan høre en av våre egne taler som ligger her på hjemmesiden eller du kan finne gode podcaster med stødig undervisning/forkynnelse du kan følge på de forskjellige podcast-appene. F.eks. Damaris Norge.)

• Gå på tur i Guds frie natur alene eller sammen med andre, med god avstand til hverandre.
  • Be for hverandre (Til de som går fast i menigheten til vanlig, gies et tilbud om å bli med en lukka forbønnsgruppe på Facebook.)

Trenger du noen å snakke med, så ta kontakt med Bjørn 906 94 109 eller Gjermund 957 444 78.

Guds gode fred være med deg der du er!

Her er utdrag fra eldsterådets vedtak (25.mars):

ER 42/20

Videre tiltak i Corona-tiden

Ut fra tiltak mot smittespredning som er gitt av myndighetene, må vi ta en beslutning i forhold til våre gudstjenesteplaner.

1. Eldsterådet vedtar fortsatt å avlyse alle former for fellesskap og utleie på kirken til 15.april. Ny vurdering gjøres i et nytt ER møte tirsdag 14.april.
  2. Vi gjennomfører årsmøtet digitalt, evalueres i etterkant. Svarfrist 3. april. Knuts tjeneste avsluttes formelt v/årsmøtet, og han overrekkes en gave ved første fysiske menighetsmøte.

Enstemmig vedtatt.