Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka

I tråd med regjeringens anbefalinger, ønsker vi som kirkesamfunn å gjøre vårt for å hindre spredning av koronaviruset.

Dette betyr at våren og sommeren kommer til å se annerledes ut når det gjelder offentlige akiviteter og møter arrangert i kirka.

Eldsterådet hadde den 12. mai møte og har lagt plan for følgende:

F.o.m. 22. mai t.o.m. medio august. kan man ha arrangement for inntil 50 personer:

• FUN, enkel Betweensamling og bønnemøter kan arrangeres. (Alt av bruk av bygget skal registreres i liste og følges opp av smittevernleder Bjørn R. Stien. Ta kontakt hvis spørmål)

•  Menighetsmøte arrangeres den 21. juni (innkalling kommer)

• Det blir ikke gudstjeneste i menigheten før i august.

• Det er nå utarbeidet en lokal smittevernveileder for menigheten (oppdatert 3.juni): Last den ned og les her

Private samlinger og fellesskap i heimene:

Det kan nå samles inntil 20 personer der man holder minst 1 meters avstand og har gode rutiner for hygiene. (På slike samlinger trenger man ikke å føre lister)

Så lenge vi ikke har gudstjeneste i menigheten, oppfordrer vi alle å samles regelmessig i mindre fellesskap hjemme hos hverandre. Det sosiale og åndelige fellesskapet er veldig viktig. Spesielt for de som bor alene. Her kan man dele Guds ord, be sammen og dele livet. Så hvis du ikke allerede er med i en husgruppe eller bruker å samles til bønnemøte, er det kanskje en ypperlig anleding til å begynne. Kanskje du kan invitere noen hjem på et enkelt bønnemøte? Om ønske å bli med i en husgruppe, ta kontakt med Bernt Bendiksen mob. 412 10 586.

Alle trenger et menighetsfellesskap for å vokse og utrustes som en Jesu etterfølger. La oss bruke denne tiden framover til å virkelig leve menighet der vi viser hverande omsorg og nestekjærlighet.

Menigheten digitalt framover:

• Staben i menigheten har ansvar for å produsere nettgudstjeneste til søndagene framover i samarbeid med gudstjenestegruppene. Vi har ønske om at deltagelsen i disse produsjonene skal engasjere flere og at vi får en god variasjon i gudstjenestene der mennesker kan bruke sin tjeneste.
  • Nettgudstjenestene blir lagt ut på Namsos frikirkes egen YouTube-kanal https://www.youtube.com/channel/UC9oFODRs72fYeRy_1wWmbyA og deles på facebook og denne hjemmesiden.
  • Ukas andakter blir publisert som video hver fredag.

For barn og unge...

...gir vi tilbudet fra Hjemmekirke. De har egne sendinger for tweens og ungdom. Dette ligger også på YouTube  og har premiere på fredagskveldene.

Trykk på linken: https://www.youtube.com/channel/UCobXT6WqAbntxE8esB_8hJA

fribu.no ligger flere ressurser om det å ha tro på hjemmebane.

Det er ekstra viktig i en tid der ungene ikke er med på søndagsskole og har fellesskap med så mange andre kristne barn. Å ha en bevisst tro i heimen er uansett viktig for en trygg og stabil tro hos barna. Let deg fram på den siden og bli en heim der tro er en naturlig del i hverdagen! :D

Hvis du har spørsmål angående tro på hjemmebane, ta kontakt med medarbeider Rita Aglen mob 94 27 62 71.

Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka

For de minste (og gjerne de helt til tenårene... ;) )

...anbefaler vi å følge med på sendingene til Chris Duwe. Han sender på Youtube-kanalen sin på søndager kl. 10. Her har han konkurranser, leker og bibelfortellinger mm. Her er linken til kanalen hans: https://www.youtube.com/user/Ellerstakk

Her er noen andre tips på hva du kan gjøre mens det er restriksjoner:

Oppdatert info om situasjonen og tiden framover i kirka
  • Søk fellesskap med Gud der du befinner deg i hverdagen.

• Bruk tid på bibel, bønn og tilbedelse og lovsang (om du spiller selv eller hører på Spotify/Youtube).

• Bruk bibel-appen "Youverson" der man alene eller sammen med andre kan følge leseplaner, få insirasjon og dele med andre oppmuntringer i hverdagen.

• Søk opp en god podcast/tale på nettet.

(Du kan høre en av våre egne taler som ligger her på hjemmesiden eller du kan finne gode podcaster med stødig undervisning/forkynnelse du kan følge på de forskjellige podcast-appene. F.eks. Damaris Norge.)

Trenger du noen å snakke med, så ta kontakt med Bjørn 906 94 109 eller Gjermund 957 444 78.

Guds gode fred være med deg der du er!