Tiden framover i menigheten

I tråd med regjeringens retningslinjer og anbefalinger, ønsker vi som kirkesamfunn å gjøre vårt for å hindre spredning av koronaviruset.

Det betyr følgende:

• Bønnelunsj (kl. 11) og bønnemøter (kl. 19) i kirka hver tirsdag (t.o.m. 29.juni)
  • Gudstjenester hver søndag framover. Ny regler fra 21.juni:
    • En meters avstand mellom kohorter
    • Oppmøte fra kl. 11.00
    • Oppmøteregistrering
    • Alle får faste tilviste plasser
    • Maks 80 personer totalt
    • Ta med ytterklær til plassen din
    • Stopp gjerne opp og ta deg tid til en prat med andre, før eller etter møtet, men ta dene utenfor kirkebygningen.
    • Det blir ikke kirkekaffe inntil videre.
  • Vi sender digitale andakter på fredagene ut juni. Disse kan du se på Youtube, hjemmesiden  og på Facebooksiden vår

Det blir ført lister over alle som møter opp i kirka. Det er veldig viktig at du sier ifra til smittevernansvarlig, Bjørn Stien, hvis du blir syk i løpet av de 14 dagene etter at du har vært på møte hos oss.

Vi ser viktigheten av å samles og ha et åndelig fellesskap i tillegg til møtepunktene vi har i hjemmene. Vi er avhengige av at de som kommer til kirka og blir med i fellesskapet, er med på dugnaden for å holde smitten nede. De viktigste punktene er god håndhygiene og nok avstand til hverandre. Har du symptomer, må du holde deg hjemme.

Private samlinger og fellesskap i heimene:

Du kan nå ha inntil 10 personer fra forskjellige husstander på besøk hjemme der man holder minst 1 meter avstand og har gode rutiner for hygiene. Vaksinerte teller ikke, men husk at du må ha god nok plass til alle som kommer på besøk.

(Utendørs kan du ha 20 på besøk)

Det sosiale og åndelige fellesskapet er veldig viktig. Spesielt for de som bor alene. Her kan man dele Guds ord, be sammen, dele livets gleder og sorger og feire nattverd (se video lenger ned). Så hvis du ikke allerede er med i en husgruppe eller bruker å samles til bønnemøte, er det kanskje en ypperlig anleding til å begynne. Kanskje du kan invitere noen hjem på et enkelt bønnemøte? Om du ønsker å bli med i en husgruppe, ta kontakt med pastor 2, Gjermund Aglen mob. 957 444 78

Alle trenger et menighetsfellesskap for å vokse og utrustes som en Jesu etterfølger. La oss bruke denne tiden framover til å virkelig leve menighet der vi viser hverande omsorg og nestekjærlighet.

Tiden framover i menigheten

Her er noen andre tips på hva du kan gjøre mens det er restriksjoner:

Tiden framover i menigheten

Søk fellesskap med Gud der du befinner deg i hverdagen.

Bruk tid på bibel, bønn og tilbedelse og lovsang (om du spiller selv eller hører via en stramingtjeneste).

Bruk bibel-appen "Youverson" der man alene eller sammen med andre kan følge leseplaner, få insirasjon og dele med andre oppmuntringer i hverdagen.

Søk opp en god podcast/tale på nettet.

(Du kan høre en av våre egne taler som ligger her på hjemmesiden eller du kan finne gode podcaster med stødig undervisning/forkynnelse du kan følge på de forskjellige podcast-appene. F.eks. Damaris Norge.)

Guds gode fred være med deg der du er!