Hvem er vi?

Vi er en voksende generasjonsmenighet som tilhører den Evangelisk Lutherske Frikirke. Ukentlig møtes mennesker i alle aldre i kirka eller andre steder i et trygt og varmt fellesskap. Hos oss vil du oppleve engasjerte mennesker i forskjellige tjenester som bl.a. musikk, på kjøkkenet, i søndagsskolen, i tekniske oppgaver, vasking og forbønnstjeneste m.m. For oss er det å være en del av en levende menighet; å tjene hverandre med de nådegaver Gud har gitt oss. Slik blir menigheten som en stor familie. Vi kjenner hverandre på godt og vondt og hos oss er det alltid rom for å dele både sorger og gleder.

 

Gudstjenesten er vårt hovedmøte i uken.

Her vil du oppleve gudstjenester i forskjellige former og uttrykk, men med faste og gjenkjennende elementer. Vi har ulike gudstjenestegrupper som planlegger sine gudstjenester og derfor blir det en god variasjon i møtene gjennom året. Vi har også et eget lovsangsband som har egne Bønn og lovsangsgudsjenester 3-4 ganger i semesteret. 

Hos oss finner du noe for alle generasjoner 

Søndagsskole, Between 5.-7. klasse, ungdomsmøter (FUN), gudstjenester, bønnemøter, Alphakurs, bibeltimer og formiddagstreff. I tillegg til dette har vi flere husgrupper i hjemmene. Les mer om de forskjellige møtene øverst under fanene FriBU og Menighetsliv.

Du er velkommen til å bli med i fellesskapet vårt.

Vi gleder oss stort over å se nye ansikter og håper du vil trives sammen med oss. Når du kommer på våre gudstjenster blir du alltid møtt med et smil og et håndtrykk av en av våre diakoner som står ved døra og ønsker velkommen. 

 

Ansatte i menigheten

Hvem er vi?

Pastor Bjørn Roger Stien (100 %)

kontakt Bjørn på e-post

 

Hvem er vi? Hvem er vi?

 

Menighetsarbeidere Rita og Gjermund Aglen (20 + 30 %).  De er midlertidig ansatt for å opprettholde barne og ungdomsarbeidet i menigheten. Rita har ansvar for Between/tweens og Gjermund har ansvar for ungdomsarbeidet, samt opprettlese av et eget FriBU-råd i menigheten. 

Har du spørsmål og tanker angående barne og ungdomsarbeidet, ta gjerne kontakt: Rita 94276271 eller på e-post og Gjermund 95744478 eller på e-post

Hva er Frikirken?

Ved å trykke på denne linken får du vite litt mer om hvordan trossamfunnet, hva vi tror på og annen info :) 

https://frikirken.no/om-frikirken

 

Hvor finner du oss?                                                          

Kirkebygget ligger i Kattmarkveien 1 på Gullvikmoen i Namsos. Der skjer det flere ting i løpet av uka.

Her er link til kart: https://goo.gl/SnuZjm

 

Powered by Cornerstone