Hvem er vi?

Vi er en voksende generasjonsmenighet som tilhører den Evangelisk Lutherske Frikirke


Ukentlig møtes mennesker i alle aldre i kirka eller andre steder i et trygt og varmt fellesskap. Hos oss vil du oppleve engasjerte mennesker i forskjellige tjenester som bl.a. musikk, på kjøkkenet, i BARNEKIRKA, i tekniske oppgaver, vasking og forbønnstjeneste m.m. 

For oss er det å være en del av en levende menighet; å tjene hverandre med de nådegaver Gud har gitt oss. Slik blir menigheten som en stor familie. Vi kjenner hverandre på godt og vondt og hos oss er det alltid rom for å dele både sorger og gleder.

Gudstjenesten er vårt hovedmøte i uken.

Hver* søndag samles store og små til gudstjenesten i kirka på Gullvikmoen. Her vil du oppleve gudstjenester i forskjellige former og uttrykk, men med faste og gjenkjennende elementer. Vi har ulike gudstjenestegrupper som planlegger sine gudstjenester og derfor blir det en god variasjon i møtene gjennom året. Vi har også et eget lovsangsband som har egne Bønn og lovsangsgudsjenester 3-4 ganger i semesteret. Det er BARNEKIRKA under møtene i partallsukene. I oddetallsukene er barna hjertelig velkommen til kirka der de kan komme og sitte sammen ved aktivitetsbordene bak i lillesalen. 

* På sommeren har vi gudstjenester noen søndag. (se kalender)

Hos oss finner du noe for alle generasjoner 

BARNEKIRKA, Betweenleir 5.-7. klasse, FUN (ungdomskvelder fra 8. klasse), gudstjenester, bønnemøter, Alphakurs, Støperiet og formiddagstreff.

I tillegg til dette har vi flere husgrupper i hjemmene. Les mer om de forskjellige møtene øverst under fanene FRIBU og BLI MED.

Du er velkommen til å bli med i fellesskapet vårt.

Vi gleder oss stort over å se nye ansikter og håper du vil trives sammen med oss. Når du kommer på våre gudstjenster blir du alltid tatt imot av en av våre diakoner som står ved døra og ønsker velkommen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller vil snakke om. 

Ansatte i menigheten

Hvem er vi?

Pastor Bjørn Roger Stien (100 %)

kontakt Bjørn på e-post

   
Hvem er vi?

Barne og familiearbeider Rita (40 %) og menighetsarbeider Gjermund Aglen (89 %). 

Rita har ansvar for BARNEKIRKA (3 år - 7. klasse) samt småbarnstreff og familiegudstjenester.

Gjermund har bl.a. ansvar for Alpha, arbeidet for ungdom (FUN) og unge voksne (Støperiet) og er leder i FriBU-rådet i menigheten. 

Har du spørsmål og tanker angående barne og ungdomsarbeidet eller om prosjektstillingen, ta gjerne kontakt: Rita 94276271 eller på e-post og Gjermund 95744478 eller på e-post

 

Har du behov for å snakke med noen?

Flere kan kjenne på behov for å snakke med noen i utfordrende faser i livet. Det er det mulighet for, ring gjerne en av oss for en samtale eller for å avtale å møtes.  

Svarer vi ikke, så prøv litt senere.

 

Hva er Frikirken?

Ved å trykke på denne linken får du vite litt mer om hvordan trossamfunnet, hva vi tror på og annen info :) 

 

Hvor finner du oss?                                                          

Kirkebygget ligger i Kattmarkveien 1 på Gullvikmoen i Namsos.

Her er link til Google Maps: Namsos frikirke

 

 

Powered by Cornerstone