Småbarnstreff

Hver torsdag siden januar har vi hatt treff for foreldre og barn i alderen 0-5 år i kirka mellom kl 12-14.

Siste treff før sommerferien er 13.juni og vi planlegger å starte opp igjen den 22. august.

Vi oppmunterer småbarnsforeldre til å holde kontakten gjennom sommeren, kanskje invitere hjem på et koselig hagebesøk? Bruk gjerne den lukka facebook-gruppa til å avtale :D

Vi har holdt til nede i sokkelen, der vi har lagt til rette for koselig og trygt felleskap, både for barna som leker og foreldrene som skravler over en kopp kaffe.

Et flott sted å bygge relasjoner og bli kjent med andre småbarnsfamilier.

------------------------

Vi har oppretta en lukket Facebook-gruppe som heter "Småbarnstreff Namsos Frikirke". Der kan vi lett gi info til hverandre hvis det skulle dukke opp noe, eller at man har spørsmål man ønsker å stille. Det går også an å avtale inne på gruppa hvis man ønsker å møtes utenom de faste treffene :)

Her er link til gruppa: Småbarnstreff i Namsos frikirke

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt.

Rita Aglen

Barne og familiearbeider